فروشنده ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

ترشی بادمجان شکم پر یکی از خوشمزه ترین چاشنی ها درمیان ترشیجات های گوناگون میباشد. اما بدلیل اهمیت رعایت اصل بهداشت، لطفا آنرا ازیک فروشنده مطمئن خریداری کنید.

ترشی بادمجان شکم پر

ترشی بادمجان شکم پر

یکسری از موادهای غذایی هستند مانند فست فودها، ساندویچ ها، و… که اکثر طرفداران آن نوجوانان و جوانان میباشند.
اما ترشی ها و انواع دسر های اینچنینی گسترده کل جامعه را دربر گرفته است.

علاقمند بودن به سرو ترشی در کنار وعده اصلی غذا یکی از اصولی است که از دیرباز تا کنون، دربین افراد رواج داشته است.
چون ترشی علاوه بر دلچسب بودن خاصیت اسیدی دارد و موجب ماندگاری بیشتر مواد میشود که این امر در گذشته های دور حدود 4000 سال پیش خواهان بسیاری داشته است.

ترشی بادمجان شکم پر

معرفی مواد اولیه ترشی شکم پر

در تهیه این نوع از ترشی عده ای سلیقه ای عمل میکنند و یکسری از مواد ها را به صورت ابتکاری خلق میکنند.
بطوری که تا قبل از در لیست مواد اولیه اصلی جایی نداشته است.
گروه اول افرادی هستند که برطبق دستور پخت اصیل این ترشی که مربوط به خطه سرسبز گیلان است، پیش می‌روند و از مواد زیر استفاده میکنند.

  • بادمجان
  • سبزی های معطر محلی مانند خنش و در کنار آن سبزیجاتی مانند نعناع، مرزه، ترخون و…
  • سیر، نمک و سرکه

دسته دیگر افراد آنهایی هستند که علاوه بر مواد بالا هویج را هم بهه سبزیجات اضافه کرده که این کاملا با ذائقه در ارتباط است.

ترشی بادمجان شکم پر

آشنایی با طرز تهیه یک چاشنی فوق العاده

بادمجان در این ترشی نیازی به پوست کندن ندارد و اگر پوست شود اصلا آن چیزی نمیشود که انتظارش را دارید.
بنابراین میبایست حتما به طور کامل با مواد شوینده مخصوص اینکار، یا در آب نمک ضد عفونی شوند.
پس این کار دم کلاهک آن را بریده و مراحل زیر را طی میکنید:

  • جوشاندن در آب یا سرکه (اگر نمیخواهید زیاد ترش شود بهتر است در آب بجوشانید).
  • ایجاد شکافی متوسط به صورت عمودی برروی بادمجان.
  • در این مرحله سبزی ها باید در اندازه های دستگاه مخلوط کن خورد شوند، حال اگر دستگاه را ندارید با دست باید خیلی خیلی نرم ریز شوند.
  • در مرحله بعدی مواد را ترکیب کرده و در شکاف بادمجان میریزید.
  • و یک فشار کوچک به آن می‌آورید تا مواد به خورد بادمجان برود و نریزد.
  • در مرحله آخر بادمجانها را در دبه به طوریکه شکاف آن رو به بالا باشد، چفت هم میریزید و درب آن را جوری می‌بندید که هوا نگیرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما