خریدار ترشی کلم قرمز با آبلیمو

ترشی کلم قرمز با آبلیمو یکی خوش طعم ترین در عین حال خوش رنگ ترین ترشی ها در فصل سرد سال می باشد که میتوان بیشتر با غذاهای پلویی و گوشتی میل می شود.
یکی از خوش خوراک ترین و خوش مزه ترین و البته رایج ترین نوع چاشنی،ترشی کلم قرمز همراه با آبلیمو است که طرفداران زیادی را به سمت خود کشانده است.

ترشی کلم قرمز با آبلیمو

کلم قرمز و خواص آن

کلم در درون خود مواد مغذی زیادی را جای داده است که این مواد عبارت اند از:

  •  آهن
  • فسفر
  • کلسیم
  • تیوسیانات
  • انواع ویتامین ( Aو B و C و K …)
  • اسید لاکتیک
  • فیبر

خواص آن نیز شامل :

  •  برای سلامت استخوان ها مفید است
  • تقویت چشم ها
  •  هضم غذا
  • جلوگیری از یبوست
  • سلامت پوست
  • تصفیه کننده خون
  • کند کردن فرایند پیری
  • کاهش و مبارزه با سرطان
  • و …

باید به این نکته توجه نمود که خوردن کلم با وجود این همه خاصیت برای کسانی که مبتلا به بواسیر و گوآتر هستند توصیه نمی شود.

ترشی کلم قرمز با آبلیمو

خریداران ترشی کلم قرمز با آبلیمو

افرادی هستند که از خوردن سبزیجات همانند کلم قرمز به صورت خام بیزارند،به همین دلیل توصیه می شود برای آن که از خواص بی نظیر کلم قرمز بهره ببرند از نوع ترشی آن استفاده کنند و لذت ببرند.
همچنین افرادی که میخواهند چاق شوند میتوانند این ترشی را خریداری نمایند زیرا ترشی کلم قرمز اشتها آور است و با تحریک آنزیم های موجود در دستگاه گوارش باعث هضم سریع غذا میشود و در نتیجه خوردن بیشتر غذا می شود.
همچنین خریداران میتوانند این ترشی خوش طعم و خوش رنگ را از طریق فروشگاه های اینترنتی یا از طریق مراکز فروش ترشیجات و مغاره ها تهیه فرمایند.
لازم بذکر است که خریداران این محصول در صورت تمایل میتوانند آن را در خانه خود درست کنند.
مواد موجود در این ترشی خوش مزه :

  •  کلم قرمز
  • آبلیمو
  • نمک
  • شکر
  • گلپر

میزان استفاده از این مواد به مقدار کافی و بر اساس نیاز فرد می باشد.

ترشی کلم قرمز با آبلیمو

طرز تهیه ترشی کلم همراه با آبلیمو

  •  کلم ها را میشویید سپس خرد کرده و آبکش می کنید.
  • کلم ها را داخل شیشه قرار داده و سپس نمک و گلپر را به آن اضافه می کنید.
  • اگر میخواهید ترشی تان طعم ملسی به خود بگیرد میتوانید به آن شکر اضافه نمایید.
  • آبلیمو را تا جایی که ممکن است درون ظرف شیشه ای بریزید و در ظرف را محکم ببندید سپس آن را در جای خنک قرار دهید.
  • بعد از گذراندن یک هفته ترشی شما آماده است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما